Andrea SITEUR
Handen uit de mouwen, overtuigd van jezelf en aanpakken zo ben ik geboren en getogen in een echt ondernemersnest. Na mijn studies ben ik vol enthousiasme mijn carrière begonnen in Brussel, om van hieruit al snel de overstap naar Amsterdam te maken.

Echter zelfs vanuit deze “Big City” kwam ik niet los van België….  Ik werd verliefd op die ene leuke Belg. Sindsdien heeft de liefde en het land mij niet meer los gelaten. Ik voel mij ondertussen een heuse ‘Neder’Belg en dat bevalt heel goed!

Met meer dan 20 jaar Benelux ervaring in diverse bedrijven, sta ik samen met mijn netwerk garant voor professioneel resultaat gericht management met als specialisme Change Management, Business Development en Sales & Marketing. Dit voor de start-up tot de corporate organisatie.

Het speelveld van deze expertises ligt in de Benelux en Frankrijk en de im- en exportmarkt hiervan. Uitstapjes naar andere internationale markten zijn mij niet vreemd, deze maken het juist extra leuk!

Kortom een professionele partner die zich met passie en commitment, voor meer dan 100% inzet voor uw opdracht!
Nieuwsgierig geworden? Bel gerust! +32 (0)487 52 55 66


Peter VAN DEN BRANDT
Opgegroeid in het meest markante dorp ter wereld, Baarle-Hertog/Nassau, waar Nederland en Belgie in elkaar verstrengeld zijn.

Na mijn opleiding zwaaide ik al op jonge leeftijd de scepter als chef kok in 1 van de bekenste horeca ketens van Nederland. Dit smaakte naar meer en was als snel eigenaar van mijn 1e horeca zaak.
Na een aantal jaren, met succes meerdere horeca bedrijven te hebben gehad, wilde ik mijn kennis en ervaring  en uitbreiden.
Daarom heb ik de stap gemaakt naar de corporate wereld.  Hier heb ik als ondernemer in zowel de profit als in de  ‘non profit’ sector mooie menselijke en financiële resultaten neer gezet! Het specialisme zit in de; Hospitality en Change management in de breedste zin van het woord.


Ondernemer ‘pur sang’,
co-owner/founder taste/12. Een uniek, healthy fast food concept waar op basis van foodpairing, tastes en juices met juiste smaken worden gecombineerd om zo een culinair hoogstaand product te creeen.
co-owner Casas Sitori, “The sunny side of life”. Verhuur en beheer van vakantie appartementen in Spanje.
co-owner Siteur verhuur. Verhuur en beheer van onroerend goed.

Een echte duizendpoot die met zijn ervaring en inzet op vele projecten inzetbaar is!

Geïnteresseerd of meer info? Bel direct: +32 (0)499 783031